polen crud de prun

Pret: 40 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Prezintă o acțiune benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și normalizează apetitul alimentar. Prin aportul suplimentar de nutrimente, polenul crud de prun încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului. Pe lângă faptul că îmbunătățește forma fizică și crește rezistența la efort, este un stimulent al memoriei, ameliorând în același timp capacitatea de concentrare și reducând stările negative. Polenul Crud de Prun se produce în cantități mici, perioada de înflorire maximă fiind foarte scurtă. Se găsește în amestec, în mică proporție, cu polenul de salcie.

 Mod de administrare:

  • Copii - 1 lingurița/zi (5 gr);
  • Adulți - 1 lingura/zi (15 gr).

Mod de păstrare: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

 Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

 UIMITOR!!!    Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

 Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

 


Detalii produs


Categorie: categoria 2

Greutate produs: 0.25 kg.


  
  
  

Categorii produse

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?